Skip to main content

Apple macOS Mojave 10.14.5’i Yayınladı

Apple macOS Mojave 10.14.5’i Yayınladı

Apple macOS Mojave 10.14.5’i Yayınladı


Pazartesi günü Apple, MacOS Mojave'nin 10.14.5 sürümünü yayınladı, birkaç düzeltme içeren bir işletim sistemi güncellemesidir, ancak ana özelliği AirPlay 2 desteğidir.

AirPlay 2 ile Mac'iniz TV, AirPlay özellikli cihazlarla video, fotoğraf, müzik ve diğer öğeleri paylaşabilirsiniz.

macOS Mojave 10.14.5 yenilikleri:
  • Bir dergiyi takip etmenizi sağlayan bir Apple News + düzeltmesi
  • 2018 MacBook Pro dizüstü bilgisayarlarda geliştirilmiş ses gecikmesi
  • Belgeleri görüntülemek için bir OmniOutliner ve OmniPlan düzeltmesi
  • Güvensiz Bluetooth bağlantıları devre dışı bırakıldı
  • Kullanıcı hesabı şifresini sıfırlayamayan FileVault birimlerinin kilidini açmak için bir düzeltme
  • InstalledApplicationList MDM komutu için bir düzeltme

MacOS 10.14.5 Nasıl Kurulur?

Güncelleştirmeyi yüklemeden önce, bir sorun olması durumunda Mac'inizi yedekleyin. Tamamlandıktan sonra, güncellemeyi çalıştırmak için Sistem Tercihleri> Yazılım Güncelleme bölümüne gidin. Yükleme birkaç dakika sürecek ve Mac'inizin yeniden başlatılması gerekecek. Eğer bir sanal makine üzerinde kurmak istiyorsanız, buradan unlocker'ı indiriniz.

Popular posts from this blog

Experts warned! Don't click on this post

Experts warned! Don't click on this post Experts warned users about the heavily used WhatsApp application. Special days, such as celebration messages that appear to be links to the virus and said that these messages should not be clicked.

Windows 10 Nasıl Güncellenir

Dizüstü bilgisayarınızda bulunan yazılımı güncellemek, sisteminizin sorunsuz çalışmasını sağlamak için kolay ve etkili bir yoldur. Windows'un en son sürümüyle, bilgisayarınız en son özelliklere, hata düzeltmelerine ve en önemlisi güvenlik yamalarına sahip olacaktır. Neyse ki, Windows düzenli aralıklarla en son sistem güncellemelerini kontrol edecek ve bunları otomatik olarak yükleyecektir. Tüm yapmanız gereken, güncellemelerin yüklemeyi bitirmesini sağlamak için bilgisayarınızı yeniden başlatmanızdır (güncellemeleri 35 güne kadar duraklatmak için bu kılavuza bakın). Otomatik güncellemeler ne kadar uygun olursa, önemli bir güvenlik düzeltme eki yayınlanıyorsa veya önemli bir hatayla karşılaştıysanız, güncellemeleri manuel olarak kontrol etmek isteyeceğiniz zamanlar vardır. İşte Windows 10 güncellemelerini manuel olarak kontrol etmek için birkaç basit adım. Windows 10 Manuel Nasıl Güncelleştirilir? Sol alt köşeden Başlat (Windows) düğmesini seçin. Ayarlara gidin (dişli

Google found a new vulnerability on iPhones

Google found a new vulnerability on iPhones Google's security experts detected a vulnerability in Safari. It is stated that the deficit affects iPhone models. US-based technology Google found a new vulnerability on Apple's smartphone model iPhone. It was stated that the vulnerability in the iPhone models is the name Safari in the internet browser.